Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νο 8
------------------------------------


ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012


ΘΕΜΑ : ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ. ΣΤΟΠ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ
ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


Ενημερωθήκαμε για τις προθέσεις της κυβέρνησης να υποβαθμίσει την λειτουργία του Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης. Ζητήσαμε περισσότερα στοιχεία και διαπιστώσαμε ότι πράγματι η κυβέρνηση στο πλαίσιο των περικοπών των δαπανών και του σχεδιασμού του ορθολογισμού των πραγμάτων στη δημόσια υγεία προτίθεται να περιορίσει τις λειτουργίες του νοσοκομείου, περιορίζοντας τις ώρες λειτουργίας και του αριθμού των εργαζομένων ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού.


Η ενέργεια αυτή μας βρίσκει απόλυτα αντίθετους και διαμαρτυρόμαστε για τις προθέσεις αυτές της κυβέρνησης. Το νοσοκομείο εξυπηρετεί όχι μόνο και το δήμο μας αλλά και ολόκληρη της Αττική. Μια τέτοια ενέργεια χτυπά άμεσα τις ανάγκες των δημοτών μας. Να επισημάνουμε ότι είναι το μοναδικό νοσοκομείο που έχει την δυνατότητα να περιθάλψει ακόμη και παιδιά με ειδικές ανάγκες.


Βρισκόμαστε δίπλα σε όλες τις δυνάμεις που βρέθηκαν απέναντι στην απόφαση της κυβέρνησης και καλούμε σε εγρήγορση όλους τους δημότες ώστε να εκφράσουμε δυναμικά την αντίθεσή μας αυτή αν κι εφ΄όσον παραστεί ανάγκη.


Παρακολουθούμε τις εξελίξεις από πολύ κοντά και θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...