Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ

Άνοιξε το παιχνίδι των δημοτικών εκλογών στα Βριλήσσια. Οι ειδήσεις τρέχουν με υψηλές ταχύτητες. Ήδη από το πρωϊ δημοσιοποιήθηκε η πρόθεση του κ. Πολίτη να ηγηθεί νέου συνδυασμού, ευρύτερου σχήματος, πέρα και μακριά από κόμματα.
Πρίν λίγο η ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΗ ανέβασε είδηση, χωρίς να φανερώνει απόλυτα, δημοτικός σύμβουλο της πλειοψηφίας είναι έτοιμος να ηγηθεί νέου σχήματος και εκείνος. Κάποιοι, όμως, κατά την έκφραση της ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΗΣ τον συγκρατούν ακόμη και τον παροτρύνουν να έχει υπομονή ,μέχρι τις δημοτικές εκλογές.
Αυτό σημαίνει οτι τον καθοδηγούν άλλοι και βέβαια τον συμβουλεύουν να αφήσει να γίνουν οι εκλογές κι ύστερα να εκδηλώσει τον ενδιαφέρον του. Αλλά τι σημαίνει αυτό ουσιαστικά, περιμένουν την ήττα του σημερινού δημάρχου, την απομάκρυνσή του και στη συνέχεια την ανάληψη της ηγεσίας του νέου σχήματος από τον ενδιαφερόμενο.
Αν ερμηνεύουμε καλά τα πράγματα και το δημοσίευμα, οι αλλαγές, τα απρόοπτα και οι ανατροπές είναι μπροστά μας.
Και οι δύο συνδυασμοί που φέρονται διεκδικητές της νίκης θα πρέπει να βλέπουν την μεγάλη δυσκολία που διαμορφώνεται με τα μέχρι τώρα δεδομένα.
Και γιατί να μην το βλέπουν άλλωστε. Αποτελούν το παλιό, το φθαρμένο, το ανούσιο το ανεπαρκές και εν πολλοίς το ανίκανο να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί τα δημόσια πράγματα.
Δεν είναι άσκηση κρητικής είναι μια πραγματικότητα, την οποία γνωρίζει και μεταφέρει ο κάθε δημότης αυτής της πόλης.
Το θέμα άνοιξε χωρίς να βλέπουμε πού θα τελειώσει.
Μάλιστα αυτό που μπορούμε να πούμε είναι οτι υπάρχουν φήμες που λέγουν οτι πολλοί είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι των οποίων οι καρέκλες τρίζουν με αυτά που είναι πιθανό να δημοσιοποιηθούν. Εμείς δεν γνωρίζουμε αλλά ακούμε τα υπονοούμενα και παρ' όλο που προσπαθήσαμε να διερευνήσουμε δεν καταφέραμε να μάθουμε κάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...