Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΚΑΜΜΕΝΟ



Διαβάζοντας την ιστοσελίδα του κ. Καμμένου διαπιστώσαμε ότι η ημερομηνία δημοσιεύσεως των θέσεων του κ. Καμμένου δεν ήταν μετά τις δημοσκοπήσεις για τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία και δημοσιευθείσα εκτίμηση από εμάς ότι δημοσιεύθηκε μετά την δημοσίευση των δημοσκοπήσεων για τις εκλογές ανάδειξης προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Έτσι επιθυμούμε να αποκαταστήσουμε το λάθος μας και να παραπέμψουμε στην ιστοσελίδα του κ. Καμμένου (www.kammenos.gr) για το αληθές. 
Επίσης να σημειώσουμε ότι οι δηλώσεις του κ. Καμμένου δεν περιέχουν στροφή προς κάποια πολιτική κατεύθυνση αλλά αναφέρονται στην ενότητα του κόμματος.
Δημοσιεύουμε ένα απόσπασμα του δημοσιεύματος από την ιστοσελίδα του κ. Καμμένου:




'Μετά το έκτακτο συνέδριο και την παραίτηση του Κώστα Καραμανλή προχωράμε στην εκλογή του νέου αρχηγού που θα εκλεγεί από την ψήφο όλων μας. Εάν θα ψήφιζε μόνο η κοινοβουλευτική ομάδα θα είχα την υποχρέωση να κάνω μια ανοιχτή διαβούλευση για να αποφασίσουμε μαζί για το νέο αρχηγό. Η απόφαση όμως της κεντρικής επιτροπής και του συνεδρίου να εκλεγεί ο νέος αρχηγός με δημοκρατικές και ανοικτές διαδικασίες με την συμμετοχή όλων μας, δίνει την απόλυτη κυριαρχία στην βάση του κόμματος.

Επομένως η επιλογή Νέου αρχηγού είναι στα δικά σας χέρια. Η μακροχρόνια σχέση μας, ο αλληλοσεβασμός, και όλα όσα μαζί περάσαμε όλα αυτά τα χρόνια σε αγώνες δύσκολους και έντιμους σε καλές και κακές στιγμές μου επιβάλουν σε αυτή την διαδικασία να συμμετέχω μόνο ως απλός στρατιώτης και με ισοδύναμη και ισότιμη με εσάς ψήφο στις εκλογές της 29ης Νοεμβρίου.'




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...