Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

ΔΥΝΑΜΙΚΗ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Δυναμική και ηχηρή ήταν η εκδήλωση της Ένωσης Γονέων του Δήμου σήμερα στην πλατεία Αναλήψεως. Βρέθηκαν πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι. Παρών ήταν και ο δήμαρχος, ο οποίος στην παρέμβασή του τόνισε ότι το Γ' Λύκειο θεμελειώνεται σύντομα και ζήτησε σύνεση ώστε να μην εμπλακούν σε ζητήματα που θα είχαν ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση του έργου. 
Τον λόγο πήραν εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων, ο κ. Αρχιμανδρίτης, ο κ. Τσούσιας ως επι κεφαλής  δημοτικών συνδυασμών, ο κ. Χρηστάκης ως δημοτικός σύμβουλος, ο κ. Κοτσυφάκης μέλος του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, εκπρόσωπος των μαθητών ο Διευθυντής του Β' Λυκείου κ. Κουβαράς, καθηγητές του σχολείου, μέλη του ΔΣ της Ένωσης και η πρόεδρος της Ένωσης, η οποία αναφέρθηκε εν ολίγοις στο ιστορικό του ζήήματος τονίζοντας ότι η Ένωση ανέδειξε το θέμα του Γ' Λυκείου ενώ η Δημοτική αρχή αδράνησε και δεν συντονίστηκε στα αιτήματα της Ένωσης και των σχολείων.
Η εκδήλωση συνοδεύτηκε από μικροφωνικές εγκαταστάσεις και τραγούδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...