Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

ΤΡΕΧΕΙ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ

Όπως είχαμε εκτιμήσει και το είχαμε γράψει εδώ, σ' αυτές τις γραμμές έτσι και έγινε. Η εβδομάδα που τρέχει θα είναι μια εβδομάδα εξελίξεων. Ήδη η πρώτη μεγάλη είδηση βγήκε, ο Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος δεν θα είναι υποψήφιος στο δήμο Χαλανδρίου. Αποσύρεται και θα συμμετέχει στις εκλογές της Περιφέρειας.
Αυτό είναι μια πολύ σοβαρή εξέλιξη απο πολλές απόψεις. Ορφανεύει απο αρχηγό η φύλα προσκείμενη στη ΝΔ δημοτική παράταξη. Προφανές είναι ότι θα υπάρξουν διαδικασίς ανάδειξης άλλου υποψηφίου και ασφαλώς η ΝΔ θα δοκιμαστεί μαζί με τους συμμετέχοντες στη δημοτική αυτή παράταξη.
Το γεγονός ότι ο κ. Ζαφειρόπουλος θα θέσει υποψηφιότητα, μάλλον, ως αντιπεριφερειάρχης στην περιφέρεια Αττικής για το δήμο Βριλησσίων θα είναι πλεονέκτημα.
Η εβδομάδα, λοιπόν, που τρέχει θα φέρει κι άλλες ειδήσεις και θα λέγαμε πολλές ανατροπές ετοιμάζονται, πολλές ανακοινώσεις. Οι εξελίξεις τρέχουν με μεγάλες ταχύτητες. Κι όπως μπορείτε να αντιληφθείτε, οι ανατροπές και οι πρωτοβουλίες έχουν την πηγή τους στο λαό, στους δημότες, που δεν περιμένουν ούτε κόμματα ούτε υποδείξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...