Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ



Sunday, 10 April 2011 20:40


Είναι πρωτοφανές το γεγονός ότι ανακοίνωση των εργαζομένων του δήμου, η οποία έφθασε στο δημουικό συμβούλιο δια στόματος του κ. Μανιατογιάννη να γίνεται σημείο τριβής ανάμεσα στους δημοτικούς συνδυασμούς.


Ο δήμαρχος ερωτώμενος απο τον κ. Μανιατιάννη περι αυτού δήλωσε ότι το θέμα έχει διευθετηθεί κι επομένως έκλεισε. Παρ΄όλα αυτά, όμως, το Σωματείο των εργαζομένων επανέρχεται σε συζήτηση στη γενική συνέλευση των εργαζομένων και προκύπτει ανακοίνωση που δεν απευθύνεται πουθενά παρά μόνο (εκτιμούμε) στους εργαζόμενους.


Επειδή θεωρούμε ότι η πληροφόρηση που έχουμε είναι ελλειπέστατη και δεν γνωρίζουμε τα γεγονότα, εμείς θεωρούμε ότι επειδή το θέμα (εκτιμούμε) οτι είναι πολύ σοβαρό, να μην σχολιάσουμε πριν έχουμε πλήρη εικόνα των γεγονότων.


Παρακαλούμε, λοιπόν, το δήμαρχο και τους εργαζόμενους να μας δώσουν την πλήρη εικόνα των γεγονότων ώστε να εκτιμήσουμε με σαφήνεια και σοβαρότητα.


Σε κέθε περίπτωση πάντως, η διοίκηση του δήμου απο τη στιγμή που γενήθηκε ζήτημα με τους εργαζόμενους οφείλει να ξακαθαρίσει το θέμα το συντομότερο δυνατό.


Θεωρούμε, επίσης, ότι για να φτάσει το θέμα για συζήτηση στη γενική συνέλευση των εργαζομένων είναι βέβαιο ότι και σοβαρό είναι και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής.


Η δημοτική αρχή οφείλει να δώσει εξηγήσεις σε επίπεδο δημοτικού συμβουλίου και όχι να το αφήσει να σέρνεται μέσα απο το διαδίκτυο ή να κυκλοφορούν ανακοινώσεις στις οποίες να καλούνται οι δημοτικές παρατάξεις να πάρουν θέση!!!


Θα σχολιάσουμε και θα πάρουμε θέση όταν θα μας γίνουν γνωστά τα γεγονότα στο δημοτικό συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...