Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΤΗ ΔΕΘ ΜΑΖΙ ΜΕ 11000 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

Ένα δείγμα της αντιλαϊκής πολιτικής ή ακόμη πιο χειρότερα της μη πολιτικής που εφαρμόζει η σημερινή κυβέρνηση είναι το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός θα συνοδεύεται με 11000 αστυνομικούς στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Δείγμα απόρριψης της μη πολιτικής της κυβέρνησης. Πιο πολλοί θα είναι οι αστυνομικοί απ΄ότι οι επισκέπτες!!!
Τι κι αν προτίθεται να εξαγγείλει τη μείωση του ΦΠΑ στο 19%; Κανείς δεν θα τον ακούσει. Ο λαός τον έχει απορρίψει όπως και όλους τους σημερινούς υπουργούς που στα κανάλια υπερασπίζονται την κυβερνητική πολιτική και στα πηγαδάκια έχουν πάρει τα φτιάρια και θάβουν το πρωθυπουργικό περιβάλλον.
Γιατί ο πρωθυπουργός θα έχει και τις χιλιάδες αυτές των αστυνομικών; Φοβάται; Τα γιαούρτια τέλειωσαν. Άλλωστε είναι ακριβά τώρα. Μήπως θέλει να δείξει την αποφασιστικότητά του να συνεχίσει την ίδια πολιτική; Μήπως θέλει να στείλει το μήνυμα στο λαό ότι κάνει λάθος που διαμαρτύρεται για το μνημόνιο, τις αυξήσεις, τη φτώχεια, την ανεργία, την απαξίωση, τη διάλυση του Ελληνικού κράτους;
Αυτό το έχουμε καταλάβει. Είναι ο πρωθυπουργός της διάλυσης των πάντων. Στη συνδιάσκεψη μιλούσε επί μιάμιση ώρα και δεν είπε τίποτα. Κανείς δεν τον άκουγε ούτε εκόμη κι αυτοί που είναι στο στενό πυρήνα του ΠΑΣΟΚ. Ούτε καν η νεολαία του κόμματος. Οι μόνοι που χειροκρότησαν ήταν οι κατέχοντες την καρέκλα. Προφανώς να μην την χάσουν μέχρι της πλήρους κατάρρευσης της κυβέρνησης και του κράτους.
Όρθιοι υπουργοί που αν δεν΄κατείχαν τις θέσεις αυτές κανείς δεν θα τους ήξερε. Έτσι κάνει το ΠΑΣΟΚ. Απο το πουθενά βγάζει ανίκανους υπουργούς αλλά πιστούς στον πρωθυπουργό, όχι στις αρχές του κόμματος. Να μη μιλήσουμε ασφαλώς για σοσιαλισμό και τις αρχές του κόμματος που έστησε το 1974 ο Ανδρέας Παπανδρέου. Το σημερινό κόμμα δεν καμιά σχέση με αυτό του ΄74, του ΄81 του ΄90 του 2000!!! Ούτε καν μετάλλαξη δεν είναι. Ούτε ο ίδιος ξέρει τι είδους πολιτική ακολουθεί. Η διάβρωση του κράτους απλώθηκε, οι πλούσιοι ακόμη πιο πλούσιοι και οι φτωχοί ακόμη πιο φτωχοί και πιο πολλοί.
Το ΠΑΣΟΚ τελειώνει στα χέρια ενός Παπανδρέου. Θα παρακολουθήσουμε πόσες λέξεις θα πει στη ΔΕΘ και δούμε ανα θα βγάλουμε συμπέρασμα, τι θέλει να μας πει ο....ποιητής!!!

1 σχόλιο:

  1. Οι Μπάτσοι πάνε στη Θεσσαλονίκη και εμείς θα μπούμε στη Βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...