Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

΄΄ΝΤΟΥ΄΄ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το ΄΄ντού΄΄ του Βενιζέλου ήταν στα σπίτια μας. Νέος φόρος στα ακίνητα για δύο χρόνια. Η ΔΕΗ θα εισπράττει το φόρο απο τους καταναλωτές. Με σιγουριά αφού κανείς δεν ανταποκρίνεται στα χαράτσια που επιβάλλει η κυβέρνηση. Λεφτά δεν υπάρχουν, στέρεψε η αγορά. Αυτό έκανε η σημερινή κυβέρνηση. Ζητεί φόρους και δεν παίρνει και τι ξέρει. Γιατί το κάνει άραγε;
Κάποιοι λέγουν για να ικανοποιήσει τους δανειστές και ασφαλώς να διατηρηθεί στην εξουσία.
Μια κυβέρνηση που εχασε προ πολλού την εμπιστοσύνη του λαού και παραμένει ετσιθελικά στην εξουσία. Στόχος είναι να ξεγυμνώσει πλήρως τον Έλληνα, να τον φορτώσει με δανεικά που θα οφείλει για πολλές γενιές. Να μη πάρει ανάσα για 200 χρόνια!!
Η χθεσινή συνέντευξη τύπου απέδειξε ότι κανένα σχέδιο δεν υπάρχει στην κυβέρνηση. Απέδειξε ότι η χώρα ΄΄κυλάει΄΄ μόνη της. Απέδειξε  πλήρη ανικανότητα της ηγεσίας. Ένας πρωθυπουργός που δεν ήξερε τι έλεγε. Του έβαλαν μια κασσέτα να λέει τα ίδια συνεχώς.
Αυτό που δεν έχουμε καταλάβει είναι πώς την πάτησε έτσι ο Βενιζέλος!! Δέχθηκε να βρεθεί στο υπουργείο οικονομικών γνωρίζοντας για την καυτή πατάτα. Ξέραμε ότι ήταν εκκρηκτικός, δεν ξέραμε ότι ήταν και ελαφρύς τόσο που να του στρώσει την πεπονόφλουδα ο μειωμένης αντίληψης πρωθυπουργός και να την πατήσει!!! Μήπως, όμως, ήταν κι αυτός στο....κόλπο;
Χθες σγκάλεσε υπουργικό συμβούλιο έκτακτα στη Θεσσαλονίκη όχι για να δείξει την εργατικότητα της κυβέρνησης αλλά είχε πάρει τελεσίγραφο απο τη Γερμανία ότι έπρεπε χθες να αναγγείλει μέτρα άλλως δεν θα ξαναέρχονταν στην Ελλάδα.
Σήμερα υπάρχει ανακοίνωση ότι η τρόϊκα έρχεται κανονικά στη χώρα να συνεχίσει το.....έργο της!
Η μαγκιά Βενιζέλου μας κόστισε 2,5 δις. Μας μίλησε, δε, για κολασμένους μήνες.
Μα καλά δεν μπορούσαν να κλείσουν μια μη αποδοτική ΔΕΚΟ που είναι υποτίθεται για κλείσιμο, προκειμένου να εξοικονομίσει χρήματα; Όχι, γιατί έπρεπε να έχει άμεση απόδοση κατ΄επιταγή της τρόϊκας και της Ευρώπης. Πουλημένοι και εξαρτημένοι απο τους δανειστές.
Σήμερα βοά η Ευρώπη περί χρεοκοπίας της Ελλάδος. Τα Ασιατικά χρηματιστήρια έκλεισαν με μεγάλες απώλειες. Τα Ευρωπαϊκά θα ανοίξουν με μεγάλες απώλειες, έτσι δείχνουν τα παράγωγα. Το ευρώ κατακρημνίζεται στα 1,35 δολάρια. Αυτή είναι η πολιτική της σημερινής εξουσίας. Πτωχεύουν τα κράτη, τις οικονομίες, τους πολίτες.
Θα δούμε εντός της εβδομάδος τρομερές εξελίξεις. Μόνο επι ΠΑΣΟΚ συμβαίνουν τέτοια γεγονότα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...