Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ

Σε ένα τέτοιο περιβάλλον απαξίωσης και αδράνειας, με μια τέτοια κυβέρνηση που σέρνεται πίσω απο τα γεγονότα, σε μια τέτοια Ευρώπη που θα ικανοποιηθεί μόνο με την πληρωμή των CDS (credit event),  σε ένα κράτος που δεν δουλεύει τίποτα, σε ένα πολιτικό σύστημα που έχει απαξιωθεί τι θα περίμενε κανείς; Απλά, χρεοκοπία.
Άνοιξαν λοιπόν οι πόρτες για την χρεοκοπία της χώρας. Όλα τα σενάρια γυρίζουν γύρω απο τη χρεοκοπία. Όλα τα χρηματιστήρια στον κόσμο προεξοφλούν το γεγονός. Τα CDS έφτασαν σε νέο ρεκόρ στις 3400 μ.β.
Έντονες οι φήμες για στάση πληρωμών στο άμεσο μέλλον.
Οι τράπεζες ψάχνουν να βρουν καταφύγιο και λύσεις στην έλλειψη ρευστότητας. Το ΤΧΣ είναι αμφίβολο αν θα αντέξει στη μεγάλη ζήτηση ρευστότητας. Δεν είναι μόνο αυτό. Η υποτίμηση, το ενδεχόμενο ΄΄κούρεμα΄΄ των ομολόγων είναι μια άλλη πληγή που δεν αγγίζει μόνο τις Ελληνικές τράπεζες αλλά όλες τις τράπεζες του πλανήτη, κυρίως τις Ευρωπαϊκές.
Το ευρώ έναντι του δολλαρίου στο 1,3606 αυτή την ώρα.
Οι κολασμένοι μήνες είναι εδώ!!!! Τρέχουν. Ποιός θα πληρώσει; Το πολιτικό σύστημα με ένα μισθό;;!!!
Αυτά λέει ο πρωθυπουργός και ο συγκυβερνήτης του Βαγγέλης Βενιζέλος!!! Η νέα αυτή εξουσία είναι ακόμη χειρότερη απ΄ότι ήταν με τον Παπακωνσταντίνου.
Λέει κι άλλα ο πρωθυπουργός όπως καμιά οικογένεια δεν θα υπάρχει χωρίς εργαζόμενο, όλες θα έχουν ένα εργαζόμενο!!!!!
Σε ποιές χώρες λέγονται και γίνονται αυτά; Υπάρχει κάποια χώρα; Καμιά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...