Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Για δεύτερη φορά ήλθαν χθες οι μεγάλες ευχαριστίες προς τους εκμεταλλευτές της χώρας μας και μάλιστα απο επίσημα χείλη.
Ο αντιπρόεδρος (εκτελών χρέη πρωθυπουργού) χωρίς καμιά αισχύνη, αλλά με κυνισμό και φούσκωμα είπε στη Βουλή, στο ναό της δημοκρατίας, ΄΄ευτυχώς που υπάρχει η τρόϊκα΄΄, ευχαριστώντας την τρόϊκα για την παρουσία της εδώ και αναγνωρίζοντας τις ΄΄υπηρεσίες΄΄ που μας παρέχει.
Η πρώτη φορά ήταν όταν ο πρώην πρωθυπουργός Σημίτης ευχαρίστησε τους Αμερικανούς για τις ΄΄υπηρεσίες΄΄ που προσέφεραν στη χώρα μας. Κι εκείνος μέσα στο ναό της δημοκρατίας, με κάθε επίσημο τρόπο.
Και οι δύο σοσιαλιστές, αντιμπεριαλιστές όπως ισχυρίζονταν στις δεκαετίες ΄80 και ΄90 ακόμη και του 2000. Οι εκσυγχρονιστές σοσιαλιστές και η λεγόμενη μεγάλη δημοκρατική παράταξη, όπως χαρακτήριζαν και ίσως να εξακολουθούν να χαρακτηρίζουν κάποιο ανεγκέφαλοι και τυφλοί, είναι αυτοί που παρέδωσαν τη χώρα στους ιμπεριαλιστές, στο χρήμα, στην εξάρτηση και στο ξεπούλημα.
Το εξωφρενικό είναι ότι οι ίδιοι αυτοί μιλούν για πατριωτισμό και ότι αφιέρωσαν την παρουσία τους στη πολιτική στη διάσωση της χώρας.
Εντύπωση προκαλεί πάντως και το ύφος που κατείχε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης (εκτελών χρέη πρωθυπουργού ελλείψει πρωθυπουργού) όταν μιλούσε στη βουλή χθές. Ύφος καρδινάλειου, ύφος Τσάβες, ύφος αυτοκράτορα, φουσκωμένος και φανερά με έπαρση!!
Αυτή είναι η μεγάλη δημοκρατική παράταξη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...