Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Αγαπητοί φίλοι,


να είστε καλά και αισιόδοξοι, ό,τι κι αν συμβαίνει. Αυτή την στιγμή παίζεται το πιό κρίσιμο μέρος του Έργου σε αυτό το Θέατρο του Παραλόγου, όπου συμμετέχουμε όλοι ως Ηθοποιοί και Θεατές ταυτόχρονα, στην Ελλάδα. Σε αυτήν την παράσταση, όλα αλλάζουν δραματικά με εξωφρενικούς ρυθμούς και παράλογες δράσεις. Προσπαθείστε να μείνετε εστιασμένοι στην παρατήρηση της θέασης όσων συμβαίνουν μέσα κι έξω από εσάς, αποφεύγοντας την ταύτιση και την συναισθηματική εμπλοκή. Διαφορετικά θα σας παρασύρει μαζί του ο φόβος και ο τρόμος, οδηγώντας σας στον πανικό, που παραλύει κάθε σκέψη και δράση.


Μη κλείνεστε σπίτι παρακολουθώντας ειδήσεις επί ώρες. Αρκεί μια ελάχιστη ενημέρωση.Βγείτε έξω και δείτε μιά θεατρική παράσταση της επιλογής σας, μια ωραία ταινία στον Κινηματογράφο. Επισκεφθείτε μια Αίθουσα Τέχνης, ακούστε μια ενδιαφέρουσα διάλεξη, μαζευτείτε μαζί καλοί φίλοι για συζήτηση και ανέκδοτα. Και προπάντων βγείτε έξω στη φύση και περπατείστε στον ήλιο, σε ένα πάρκο, στο βουνό ή στη θάλασσα. Νοιώστε την Φύση σας. Κάνετε ό,τι μπορείτε για να ελευθερώσετε την σκέψη σας από το σκοτάδι, ασχοληθείτε με κάτι φωτεινό και δημιουργικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...