Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Απειλεί εκ νέου η Μerkel για την 6η δόση - "Πιο σημαντική η σταθερότητα του ευρώ από την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη" - Sarkozy: Κάποιες χώρες της Ευρωζώνης δεν ήταν έτοιμες για το ευρώ

Νέα σκληρή προειδοποίηση προς την Ελλάδα, εν μέσω καταιγιστικών πολιτικών εξελίξεων στη χώρα, απηύθυνε η Γερμανίδα Καγκελάριος, A. Merkel.



"H 6η δόση προς την Ελλάδα δεν θα εκταμιευθεί, αν η χώρα δεν κυρώσει τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής", τόνισε η Merkel και πρόσθεσε "Είναι πολύ σημαντικό η χώρα να εφαρμόσει ταχύτατα τις μεταρρυθμίσεις".


Παράλληλα τόνισε ότι "Η σταθερότητα του ευρώ έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία για εμάς παρά η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ".


Κάποιες χώρες της Ευρωζώνης δεν ήταν έτοιμες για το ευρώ, τόνισε, στο μεταξύ, ο Γάλλος Πρόεδρος, Nicolas Sarkozy. "Το ευρώ δεν επιτρέπεται να διαλυθεί, αλλιώς θα διαλυθεί η Ευρώπη", σχολίασε και συνέχισε: "Οι χώρες με πλεονάσματα δείχνουν πρόθυμες να προωθήσουν την ανάπτυξη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...