Κυριακή 8 Απριλίου 2012

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ - ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ κ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Ο αναπληρωτής τομεάρχης Εμπορικής Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Αγιάσογλου, για το θέμα του στρατοπέδου συγκέντρωσης λαθρομεταναστών στην Αμυγδαλέζα, έκανε την παρακάτω δήλωση:



«Η αλήθεια είναι ότι η πραγματική ουσία αυτή την δύσκολη ώρα είναι αλλού και ο υπουργός του ΠΑΣΟΚ κύριος Χρυσοχοϊδης, που δεν διάβασε το «μνημόνιο» και το ψήφισε, αποφάσισε ξαφνικά, πως τα αγκαθωτά σύρματα με ανθρώπινες ψυχές από πίσω, θα του φέρουν τους ψήφους που έχασε, τόσο από την καταδικαστική πολιτική του ΠΑΣΟΚ, όσο και από την επιπολαιότητα του ίδιου.


Μα δεν πρόκειται κανείς όμως να του επιτρέψεΙ, έτσι εύκολα όπως παίρνει τις αποφάσεις που σηματοδοτούν την ζωή άλλων, να δημιουργήσει και στρατόπεδα συγκέντρωσης μέσα στις ήδη πληττώμενες από παντού τοπικές κοινωνίες.


Ούτε φυσικά και στην Αμυγδαλέζα, επειδή το είδε σαν αφεντικό της Αστυνομίας και σκέφτεται το... «υπουργός είμαι ό,τι θέλω κάνω»! Η Αμυγδαλέζα έχει τα δικά της προβλήματα που παραμένουν άλυτα και δεν της χωρούν άλλα. Ούτε επίσης οι άνδρες της Αστυνομίας, είναι δυνατόν να ζουν με τον τρόμο εκατοντάδων ανθρώπων που είναι ανήμποροι να ακολουθήσουν βασικούς κανόνες υγιεινής.


Ο κύριος Χρυσοχοϊδης, ας μας εξηγήσει πρώτα, γιατί το 2010 που είχε στα χέρια του το νομοσχέδιο για το μεταναστευτικό, το άφησε να μουχλιάζει μέσα στα συρτάρια του υπουργείου του; Σήμερα το θυμήθηκε που βρίσκεται μπροστά στο φάσμα της κομματικής αλλά και της προσωπικής του ήττας;


Οι λαθρομετανάστες, που αναντίρρητα δημιουργούν προβλήματα στην Ελληνική κοινωνία, πρέπει να αντιμετωπιστούν ως άνθρωποι και όχι ως... προεκλογικό πυροτέχνημα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...