Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ


Αυτή η φωτογραφία έχει αναρτηθεί σήμερα στο facebook από άγνωστο σε εμάς. Φαίνεται το τμήμα επί της οδού Αγ. Αντωνίου, ακριβώς μπροστά στον Αγ. Αντώνιο.

Αυτό το νερό γιατί δεν πάει στους αγωγούς ομβρίων, που έχει κατασκευάσει η Περιφέρεια και που ισχυρίζεται η δημοτική αρχή οτι είναι έργο της;
Μήπως το έργο αυτό δεν έχει γίνει ακόμη; 
Η υπόθεση αυτή της κατασκευής αγωγών ομβρίων στην οδό Αγ. Αντωνίου και στην ευρύτερη περιοχή με το ΄΄ρέμα του Αγ. Αντωνίου΄΄ κάτω από την ευθύνη των δύο δήμων Βριλησσίων και Χαλανδρίου και του υπουργείου ΠΕΚΑ βρίσκεται σε συζητήσεις από δεκαπενταετίας και πλέον. Εξ αυτού του λόγου δεν έχει κατασκευαστεί ακόμη και ο νέος ναός του Αγ. Αντωνίου. 
Βέβαια όλες οι δημοτικές ρχές εκδηλώνουν την πρόθεση να λυθεί το θέμα αλλά μέχρι στιγμής μένουμε εκεί. Από λόγια.....πολλά, από έργα ....λίγα ίσως και καθόλου!!!!

Βέβαια θα μας πεί και πάλι ο δήμαρχος ότι είμαστε ένα ευφάνταστο .....blog!!!!!
Μάλιστα. Η πραγματικότητα όμως τον διαψεύδει άμεσα.

Θα επισημάσουμε επίσης ότι σ΄αυτό το έργο, μας λέγουν πληροφορίες, ότι υπήρξε λάθος στους υπολογισμούς στην τοποθέτηση των αγωγών ομβρίων υδάτων και η μελέτη ξαναέγινε, χρεώνοντας τους δύο αρμόδιους δήμους με επί πλέον κόστη ενώ η αρχική μελέτη δεν προέβλεπε κάτι τέτοιο.
Για την επί πλέον δαπάνη ο δήμος Βριλησσίων έλαβε δάνειο, το οποίο χαρακτήρισε μάλιστα δάνειο επένδυσης.......
Ποιός το ξερει αυτό; Λίγοι, δυστυχώς. 
Η δημοτική αρχή διαστρεβλώνει την πραγαματικότητα κρύβοντας την αδυναμία της.
Δυστυχώς οι δημότες γίνονται δέκτες αυτής της αδυναμίας ενώ οι σημερινοί δημοτικοί άρχοντες εξακολουθούν να θέλουν να διοικήσουν. 
Κάποτε είναι αναγκαίο να βγει η αλήθεια στους δημότες και όσοι καταλαβαίνουν ας λάβουν θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...