Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙΡΙΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΛΟΓΩ.....ΛΑΘΩΝ!!!

Η χθεσινή συζήτηση των θεμάτων στο συμβούλιο της Κοινωνικής υπηρεσίας έδειξε σημαντικά λάθη στις εισηγήσεις με αποτέλεσμα να αναβληθούν δύο θέματα για την επόμενη συνεδρίαση.
Το ένα θέμα αναφέρονταν στον οικονομικό απολογισμό του πρώτου τριμήνου του τρέχοντος έτους όπου παρατηρήθηκαν κενά και ανακριβή στοιχεία.
Το δεύτερο θέμα που αναβλήθηκε ήταν ο καθορισμός του ύψους των τροφείων για το σχολικό έτος 2013-2014.
Το θέμα που συζητήθηκε και ελήφθη απόφαση κατά πλειοψηφία ήταν η εύρεση και ενοικίαση χώρου για την ίδια την κοινωνική υπηρεσία.
Στο θέμα συμφώνησε η πλευρά της πλειοψηφίας και η πλευρά της ΄΄Λαϊκής Συσπείρωσης΄΄ ενώ όλοι οι υπόλοιποι της αντιπολίτευσης καταψήφισαν επικαλούμενοι την αρνητική οικονομική συγκυρία.
Συμφώνησαν, επίσης άπαντες του διοικητικού συμβουλίου για το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού και την διαχείρισή του από την πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του νομικού προσώπου. Ο τραπεζικός λογαριασμός αφορά τα ποσά της χρηματοδότησης από τα ευρωπαϊκά προγράμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...