Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ

Στο διάγραμμα φαίνεται η διακύμανση της τιμής του χρυσού από 1999 έως σήμερα.
Η διακύμανση αυτή αν συνοδευθεί με διαδραματισθέντα πολιτικοοικονομικά γεγονότα στον πλανήτη θα κατανοήσουμε άμεσα τους φόβους των επενδυτών.
Το τελευταίο διάστημα οι φόβοι για όχι μόνο επιβράδυνση της ανάπτυξης αλλά της αποτυχίας προγραμμάτων ανάκαμψης της οικονομίας σε υποανάπτυκτες ή αναδυόμενες χώρες έδωσε την αφορμή για πτώση του πολύτιμου μετάλλου. Η αμφισβήτηση στην διαχείριση και την στρέβλωση των όρων βελτίωσης της οικονομίας παγκόσμια, νίκησε ακόμη και την δύναμη ενός διαχρονικά ισχυρού καταφυγίου της οικονομίας και της επένδυσης.
Σ΄αυτό το διάγραμμα φαίνεται η έναρξη της πτώσης του πολύτιμου μετάλλου στο τελευταίο διάστημα, τέλος του 2012 και μέχρι σήμερα. Έχουμε εισέλθει σε μια παγκόσμια αμφισβήτηση της προόδου και της ευημερίας.
Οι αλλαγές που επιτελούνται δεν φαίνεται να πείθουν ακόμη και τους ειδήμονες στις επενδύσεις σε διαχρονικά σημαντικές οικονομικές αξίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...