Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΧΑΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ

Με το άνοιγμα σημειώνονται και πάλι σήμερα απώλειες κυρίως στις τράπεζες, οι οποίες σημειώνουν απώλειες 30%.
Η μόνη που αντέδρασε και ξεκόλλησε από το -30% είναι η Εθνική στην οποία έγιναν πράξεις μέχρι αυτή την ώρα 12,5 εκατομμυρίων τεμαχίων με απώλειες στο -27,5%.

Όμως από τις άλλες της ευρύτερης οικονομίας παρουσιάζεται σαφής αντίδραση και μέχρι του σημείου σήμερα να εμφανίζουν κέρδη. Πρόκειται για εταιρείες εξαγωγικού χαρακτήρα με τεράστια επιχειρηματική δομή, με οργάνωση και συγκεκριμένα σχέδια επέκτασής τους σε άλλες αγορές.

Απ΄ότι φαίνεται η κατάσταση στις υπόλοιπες τράπεζες πλην της Εθνικής το πρόβλημα θα παραμείνει βοηθούντος και του γεγονότος ότι αγοραστε΄ς θα μπορούν να είναι μόνο οι ξένοι επενδυτές. Οι Έλληνες με τις νέες απαγορευτικές διατάξεις και με τον έλεγχο διακ΄νησης κεφαλαίων δεν θα μπορέσουν να ενισχύσουν τους λίγους αγοραστές. 
Βέβαια οι αγοραστές γιατί να εμφανιστούν στις τράπεζες και όχι σε εταιρείες με προοπτική όταν τα προβλήματα στις τράπεζες είναι εξαιρετικά δύσκολα και πολλά.

Ο γενικός δέικτης βρίσκεται αυτή τηνν ώρα στις 641 μονάδες με απώλεις 3,92% με το άνοιγμα στο -+0,59% ενώ στην συνέχεια σημείωσε πτώση της τάξης του 4,91%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...