Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

ΚΟΛΑΣΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

Έρχεται μια κολασμένη ημέρα για τις αγορές και κυρίως για την Ελληνική χρηματιστηριακή αγορά. Προβλέπεται ισχυρή πτώση στο γενικό δείκτη  και κυρώς για τις τράπεζικούς τίτλους.
Θα είναι μια ημέρα θρήνου και οργής με τι ςτελευταίες εξελίξεις. Και μόνο το γεγονός ότι ο Παπανδρέου δήλωσε οτι η προσφυγή των τραπεζών στο μηχανισμό στήριξης θα γίνει με κοινές μετοχές, πράγμα που σημαίνει ότι οδηγούνται σε απόλυτη κρατηκοποίηση, τίθεται ζήτημα παραμονής της χώρας στην Ευρώπη. Ο πολιτικός αυτός ο ελιγμός του Παπανδρέου θέτει ζήτμα του Ευρωπαϊκού προσανατολισμού της χώρας. Πλήρης ανατροπή των δεδομένων της χώρας, πλήρης ανατροπή της πορείας της χώρας χαραγμένη απο το 1981 όταν η χώρα εντάσσονταν στην Ευρωπαϊκή οικογένεια. Επιλογή της Ελλάδας, που δεν αμφισβήτησε ποτέ και κανένας, τουλάχιστον στην πρώτη εικοσαετία της πορείας αυτής. Ακόμη και σήμερα δημοσκοπήσεις δείχνει ότι οι Έλληνες επιθυμούν να βρίσκονται στην Ευρωπαϊκή οικογένεια με μεγάλα ποσοστά παρ΄όλες τους ατυχείς χειρισμούς της σημερινής κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...