Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Telegraph: Ο Μπεγλίτης προσπάθησε να εμποδίσει πραξικόπημα

Εν μέσω της πολιτικής αναταραχής και της διεθνούς ανησυχίας μετά την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος για την έγκριση της συμφωνίας της 26ης-27ης Οκτωβρίου, ο υπουργός Αμύνης κύριος Πάνος Μπεγλίτης προχώρησε σε έκτακτη σύγκλιση του ΚΥΣΕΑ με στόχο τις αλλαγές στην ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων. Όπως ήταν φυσικό η κίνηση αυτή προκάλεσε διάφορα σχόλια ενώ έδωσε τροφή για σενάρια με αυτό της Telegraph να κάνει λόγο για προσπάθεια να εμποδιστεί πραξικόπημα.



Ωστόσο, πηγές του XrimaNews.gr θεωρούν πως μία τέτοια σκέψη είναι αστεία και εξηγούν ότι οι αλλαγές ήταν προγραμματισμένες να συμβούν στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο για να συμπέσουν με αντίστοιχες αλλαγές στην ηγεσία του ΝΑΤΟ.


Το θέμα σίγουρα δεν έχει κλείσει αλλά καθώς είναι πιθανό να ακουστούν διάφορα στις προσεχείς μέρες και ώρες θεωρήσαμε καλό να μεταφέρουμε πρώτοι στην Ελλάδα τις μέχρι τώρα πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...