Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΛΙ ΕΚΘΕΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Ενώ ο δήμαρχος είχε υποσχεθεί ότι στο πρώτο ή στο δεύτερο δημοτικό συμβούλιο μετά τις διακοπές θα φέρει την περίφημη κυκλοφοριακή μελέτη, δεν την έφερε.
Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται χρόνια τώρα γι΄αυτή τη μελέτη.
Στον κατάλογο των διαμαρτυρομένων για τις σημειακές κυκλοφοριακές παρεμβάσεις του δημάρχου σε διάφορα σημεία της πόλης εξυπηρετώντας, ενδεχομένως, συγκεκριμένους δημότες, πρόσθεσε και τους κατοίκους της οδού Αργυροκάστρου.
Οι δημότες αυτοί είδαν κάποια ημέρα να αυξάνει η κυκλοφορία στο μικρό αυτό δρόμο και διαπίστωσαν οτι υπήρχε απόφαση εκτροπής της κυκλοφορίας προς την οδό αυτή απο τη Λ. Πεντέλης ακόμη.
Κατέφυγαν στο δήμαρχο ο οποίος δικαολόγησε την κατάσταση με το δικό toy τρόπο. Επιμένουν οι δημότες μέχρι και σήμερα για να καταλήξουμε στην κυκλοφοριακή μελέτη και γι΄αυτό το δρόμο.
Ο δήμαρχος έχει τεράστια ευθύνη στην υπόθεση κυκλοφοριακό στην πόλη. Υπόσχεται χρόνια τώρα γι΄αυτό αλλά δεν έχουμε δει τίποτα ως τώρα.
Για την οδό Αργυροκάστρου υπάρχεi φωτογραφικό υλικό που έχει δημοσιευθεί στον ΠΕΡΙΗΓΗΤΗ και ενισχύει τη θέση των δημοτών αλλά αμφιβάλλουμε αν ο δήμαρχος θα συνετιστεί ή θα κατανοήσει την κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...