Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

ΜΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!!

Πρωταγωνιστές στον διάλογο στην Βουλή δεν είναι οι βουλευτές συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης αλλά το θέμα του μνημονίου αλλά οι διαφορετικότητα στις απόψεις μεταξύ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.
Η Βουλή έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης και αντιπαράθεσης μεταξύ της κ. Κωνσταντοπούλου και της κυβέρνησης και του κ. Φίλη.
Η κ. Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε εναντίον του κ. Τσακαλώτου και της εφημερίδας Kontranews με το σημερινό δημοσίευμά της.
Και παρ΄όλο που προκάλεσε τον κ. Τσακαλώτο να απαντήσει γιατί την έχει στοχοποιήσει εκείνος απάντησε λέγοντας ότι το ΄΄Ζωής επιτρέποντος΄΄ ήταν ένα αστειάκι!!!!

Ο δε κ. Φίλης αντεπιτέθηκε εναντίον της κ. Κωνσταντοπούλου τονίζοντας ότι όλα αυτά που γίνονται από πλευράς της κ. Κωνσταντοπούλου έχουν ένα σκοπό, την καθυστέρηση και μόνο της διαδικασίας.

Και ο κ. Κ. Μητσοτάκης και η κ. Μπακογιάννη έλαβαν τον λόγο χαρακτηρίζοντας την διαδικασία ως ΄΄καραγκιοζιλίκια΄΄ και  απαίτησαν να σταματήσουν άμεσα αυτά τα γεγονότα που αφορούν τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ.

Τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ ολοταχώς οδηγείται σε διάσπαση και μάλιστα βίαια. Οι προθέσεις δεν καλύπτονται. Βγήκαν τα μαχαίρια ανάμεσα στις δυο βασικές συνιστώσες. 

Σήμερα είναι ολοφάνερο ότι θα είναι η τελική μάχη. Θα ακολουθήσουν, μετά την ψηφοφορία, ακόμη και παραιτήσεις από την πλευρά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προσκείμενοι στις αριστερές τάσεις (ΚΟΑ, ΔΟΑ κλπ) και μάλιστα θα παραδώσουν και τις έδρες  τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...