Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ; ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ;

Η χώρα δεν κυβερνάται, ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει αντιπολίτευση στον εαυτό του, η συμφωνία είναι στον... αέρα, και ο κ. Τσίπρας δεν την... πιστεύει!

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας κατέδειξε την ακυβερνησία της χώρας και της αδυναμίας της σημερινής κυβέρνησης να αντιδράσει. Δέσμια των λαθών της και του ίδου της του εαυτού. 
Ένα τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ αντιπαλεύει το υπόλοιπο ενώ νέες δηλώσεις μετά την ψηφοφορία κάνουν λόγο για εκλογές εντός του Σεπτεμβρίου, την ώρα που ο Πρωθυπουργός και σύσσωμη η αντιπολίτευση δεν επιθυμεί εκλογική αναμέτρηση.

Από την άλλη δεν υπάρχει χώρα στον κόσμο που ένα άτομο και μάλιστα η Πρόεδρος της Βουλής να τυρανά 299 βουλευτές με τα διαδιακστικά και με την τυπικότητα στην λήψη αποφάσεων εντός της Βουλής όταν μύρια όσα άλλα εξέθεσαν και εκθέτουν τις διαδικασίες στην Βουλή!!

Όχι ότι η κ. Κωνσταντοπούλου δεν έχει δίκιο. Είναι η μοναδική που ακολουθεί πιστά τις προεκλογικές υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και μάχεται να διατηρήσει το κύρος του κόμματός της και της δικής της αξιοπιστίας.
Όμως χάνεται μέσα στο λαβύρινθο των διαδικασιών της λειτουργίας της Βουλής και φαίνεται να προκαλεί. Πολιτικά η κ. Κωνσταντοπούλου έμεινε σταθερά πιστή στον προεκλογικό λόγο του ΣΥΡΙΖΑ και εμμένει παρ΄όλο τον πόλεμο. που δέχθηκε από το ίδιους τους συντρόφους της.

Μετά την απώλεια του ψυχολογικού ορίου των 120 βουλευτών του κυβερνόντος κόμματος, που στηρίζουν τις πολιτικές επιλογές του ανοίγει ο δρόμος για πιθανές εκλογές και μάλιστα σύντομα. Κάτι που κανείς δεν επιθυμεί αλλά η χώρα μοιραία θα οδηγηθεί σε εκλογές αργά ή γρήγορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...